VERZENDING


Groothandel-accessoires.nl maakt gebruik van DHL. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling welke voor 15 uur is geplaatst nog dezelfde dag te verzenden.


VERZENDKOSTEN EN VERZENDADRES


Nederland:

Verzendkosten  binnen Nederland zijn 5,95 euro (Excl. btw)

Verzendkosten naar Belgie zijn 8,95 Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat u het juiste verzendadres invult, mocht je onverhoopt toch een foutje hebben gemaakt neem dan direct contact met ons op.Wij streven er naar bestellingen voor 15 uur geplaatst dezelfde dag nog te verzenden.


Belangrijk! Herroepingsrecht niet geldig voor B2B bestellingen:

De regelgeving die geldt voor het retourrecht voor online verkoop aan particulieren geldt niet voor B2B verkopen.

Het herroepingsrecht geldt NIET voor bedrijven, het herroepingsrecht is namelijk onderdeel van consumentenwetgeving.

Indien u dus een aankoop doet is deze dus niet herroepbaar, gelieve hier rekening mee te houden, op zicht kopen is dus niet mogelijk.
Voor vragen aub contact met ons opnemen.

Uiteraard begrijpen wij dat het toch voor kan komen dat u artikelen binnen krijgt die niet aan uw verwachting voldoen.

In dat geval vragen wij u dit op de dag van ontvangst te melden, in zo'n geval verzoeken wij u het artikel retour te sturen binnen 2 dagen.

Retour sturen gaat op eigen kosten. Wij zetten na goed ontvangst het betaalde bedrag terug in uw account en kunt u weer gebruiken voor een nieuwe bestelling.

Wij betalen geen verzendkosten terug, verzendkosten zijn namelijk de kosten die zijn betaald voor het sturen van de artikelen van de groothandel naar de ontvanger.