Om een veilige online winkel ervaring te verzekeren heeft GA Groothandel Accessoires een veilige, simpele en beveiligde omgeving gecreëerd. 

Alle noodzakelijke informatie welke is vereist om een betaling of transactie te verwerken (credit/debet kaartnummer, vervaldatum, beveiligingscode) zullen worden verstuurd via Multisafepay. Multisafepay is gespecialiseerd is het aanbieden van technische oplossingen voor online betalingen en verkoop. Multisafepay biedt een interface tussen de creditcard maatschappijen, ondernemers, banken en klanten wanneer er een online betaling bij de webshop van GA Groothandel Accessoires plaatsvindt.
Wij accepteren iDeal, Visa, MasterCard, Mister Cash(Belgie). Betalen bij GA Groothandel Accessoires is altijd veilig. 

iDeal
GA Groothandel Accessoires biedt de mogelijkheid om met iDeal te betalen. iDeal is betalen via internet bankieren, via uw eigen vertrouwde internet bankieren omgeving. Tijdens het betalen met iDeal doorloopt u dezelfde stappen als u bij internet bankieren gewend bent. De betaling met alle gegevens staat voor u klaar. Het proces is makkelijk en u volgt dezelfde beveiligingseisen als die van uw bank. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren via Rabobank, ABN AMRO, Fortis, ING of andere grote Nederlandse banken, dan is iDeal de meest ideale optie. 


Creditcard
GA Groothandel Accessoires biedt de mogelijkheid om snel en veilig te betalen met uw creditcard. U kunt uw bestelling betalen met de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Om uw gegevens te beschermen vinden alle transacties plaats via een beveiligde SSL verbinding en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Uw kaart wordt belast op het moment van aankoop.